http://www.zoofirma.ru/

Bolyai János Katolikus Általános Iskola

 

http://www.zoofirma.ru/
http://www.zoofirma.ru/

Nyári napközis tábor

Minden évben a tanév végén gyermekeink számára napközis tábort szervezünk iskolánkban. Az idén a második és hatodik évfolyam tanulói vehettek részt ezen. Számos kimozdulós programot terveztünk nekik. Voltunk az Árpád hegyen, a tarcali Áldó Krisztus szobornál, a tokaji római katolikus templomban. A Nyíregyházi Állatparkban különleges, egzotikus és ismert állatokat, növényeket tekintettünk meg. A többi napon sportos vetélkedőket szerveztünk, KRESZ-ben való jártasságukat teszteltük, táncot tanultunk, pólót festettünk, közösen fagyiztunk. A segítő pedagógusok és a gyerekek nagyon jól éreztük magukat.

Bővebben...

Egészség Manók - avagy játékos egészségnevelés

Az EFOP-3.3.5-17-2017-00057 „Élmény pedagógia a tanulók képességeinek sokoldalú fejlesztésére” című pályázat keretében megrendezett napközis tábor diákjai 2018. június 18-án az Egészség Manók földjére érkeztek, ahol nagyon izgalmas hetet töltöttek el. Sportoltak, kirándultak, fogorvosi rendelőbe látogattak, megismerkedtek az egészséges táplálkozás fontosságaival. Úsztak, pólót festettek, aszfaltot rajzoltak, énekeltek, táncoltak, s olykor megtöltötték manóhanggal az iskola épületét.

Bővebben...

Mozdulj ki! - napközis tábor

Mozdulj ki! - avagy lakókörnyezetünk megismerése a mozgás által címszóval indult napközis táborunk. A programban résztvevő gyerekek a közlekedés, KRESZ, sport és egészségre nevelés témakörben tölthettek el egy hetet az iskolában.

Bővebben...