Get Adobe Flash player

Szándéknyilatkozat

Hit éve

Facebook Like

Új Széchenyi Terv
Tehetséghidak
Határtalanul

Elérhetőségünk

telefon47 362780
47 362790

FAX47 561083


This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

3900 Szerencs Rákóczi út 100.


Alapítványok

Szerencs számítástechnika oktatásáért és diáksportjáért alapítvány
Adószáma: 18416888-1-05
-------------------------------
Szerencsi Tehetségekért Alapítvány
Adószáma: 18412444-1-05


Tanévnyitó ünnepség

Tanévnyitó ünnepséget tartottunk iskolánkban szeptember 1-jén.
A Kulcsár Anita Sportcsarnokban megtartott esemény a hagyományokhoz híven közös imával indult Kocsis Sándor római katolikus plébános vezetésével.
Gaszperné Tilman Edina - az intézmény új igazgatója - beszédében elmondta, hogy a 2017-2018-as tanévet 442 tanuló kezdi meg 8 évfolyamon 19 tanulócsoportban.
Elhangzott, hogy az intézmény az Egri Főegyházmegye pályázatának jóvoltából 25 millió forintot fordíthat 3 éven keresztül színes programok megvalósítására. Ennek keretében valósították meg a sarudi tábort is. A nyár folyamán az iskolában kétszer egy heti napközis tábor került megrendezésre kirándulásokkal színesítve.
Az igazgató hozzátette, hogy több mint 8 millió forint támogatást kapott az intézmény a tantermek felújítására. Az összeget a nyári karbantartási munkálatok elvégzésére, a tantermek higiéniai festésére, laminált padlók cseréjére, parketta csiszolására és lakkozására, padok és székek cseréjére, valamint az internetes hálózat bővítésére és fejlesztésére fordították. Mindezek mellett korszerűbb számítástechnikai gépek vásárlására is sor került. Folyamatban van a bejárati ajtó cseréje, illetve az iskola kápolnájának kialakítása is.
A beszédet követően a diákok énekeltek és szavaltak, majd az első osztályos tanulók átvették az iskolai nyakkendőt ezzel is jelezve, hogy most már ők is az iskolai közösségébe tartoznak.
Az ünnepség végén Boros István igazgatóhelyettes ismertette a nap hátralévő részének programját. (Forrás: Szerencsi Hírek)